ENERGIAHOITO 15 MIN X 4 KPL, SARJANA, REIKIHOITO, WWW. NÄKIJÄT.COM,

ENERGIAHOITO 15 MIN X 4 KPL, SARJANA, REIKIHOITO, WWW. NÄKIJÄT.COM,
ENERGIAHOITO 15 MIN X 4 KPL, SARJANA, REIKIHOITO, WWW. NÄKIJÄT.COM, ENERGIAHOITO 15 MIN X 4 KPL, SARJANA, REIKIHOITO, WWW. NÄKIJÄT.COM,

ENERGIAHOIDOT 15 MIN X 4 KPL, sarjana, vahvistaa henkisiä kykyjämme, tasapainoittaa mielen, auttaa kehoamme terveyteen ja siten saavuttamaan onnellisuuutta1

75,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 50 kpl

ENERGIAHOITO 15 MIN  x 4 kertaa  

HINTA 75,00€  sis. alv. 24%


Energiahoidolla vaikutetaan asiakkaan omaan energiajärjestelmään  ja sen kautta vaikutus on myös kokonaisvaltainen. Hoidossa tasapainoitetaan energiankulkua kehossa: vanhaa ja tukkoista energiaa poistuu hoidettavasta ja tilalle tuodaan uutta ja puhdasta, hoitavaa, energisoivaa valon suurta energiaa. Hoidossa tasapainoitetaan asiakkaan aura ja korjataan  suojauksia. Paras hoitotulos saavutetaan 4:llä hoitokerralla perättäisinä päivinä.

Hoito ei ainoastaan tasapainoita kehoamme, vaan se myös vahvistaa henkisiä kykyjämme, tasapainottaa mieltämme, auttaa kehoamme terveyteen ja siten auttaa meitä saavuttamaan onnellisuutta.Tilatessasi tämän tuotteen, sinulla on 15 min hoitoaikaa NELJÄ KERTAA. Voimakkaimman hoitosarjan saat peräkkäisinä päivinä tehddyillä hoidoilla, mutta voimme myös sopia muuta. Hoito suoritetaan kaukohoitona. Tilauksen tultua verkkokauppaan otamme yhteyden sinuun sähköpostilla/ puhelimella ja sovimme molemmille sopivan hoito-ajan.


Valitessasi tämän palvelun verkkokaupan kautta ostettuna sinulla on mahdolllisuus maksaa tuote pankkipainikkeilla tai MASH-laskulla/ osamaksulla, aivan miten haluat!

Arvostelut 0 arvostelua

AIKAKIRJOJEN LUKEMISTA 15 VUODEN KOKEMUKSELLA


HYVÄ SELVÄNÄKIJÄ


JAANA   0700 82450  2,53€/min+pvm

LUOTETTAVA, INTUITIIVINEN NÄKIJÄ JA AUTTAJA VAIKEASSAKIN TILANTEESSA, VIERELLÄ KULKIJAMennyt, tuleva ja tämä hetki

Uudessa Ajassa Eläminen 

Uuden Ajan Valinnat ja Sisäistäminen

Tasapainon löytäminen tähän hetkeen

Aurojen puhdistaminen, hoito, tasapainoitus ja suojaus
NÄKEMISTÄ 15 VUODEN KOKEMUKSELLA! ANU JOHANNA

0700 85008  2,53/min+pvm


*LUOTETTAVA SELVÄNÄKIJÄ 15 VUODEN KOKEMUKSELLA

*AUTAN SINUA INTUITIIVISELLA NÄKEMISEN LAHJALLANI

*VÄLITÄN PARANTAVAA ENERGIAA

*,PUHDISTAN JA TASOITAN ENERGIAKESKUKSIA